Met opvallende Sale stickers trek je de aandacht!

Met Sale stickers trek je de aandacht van bezoekers! Ideaal om producten goed mee onder de aandacht te brengen. Winkelbezoekers richten sneller hun aandacht op producten met een Sale sticker. Trek de aandacht van je bezoekers en verkoop meer!

Sale stickers voor verschillende artikelen

Plak de sticker bijvoorbeeld op je schoenendoos, productverpakking of andere producten. Als winkelier is het belangrijk om de aandacht te trekken van winkelbezoekers. Met onze Sale stickers kun je echt de aandacht grijpen van je bezoekers!

Bestel eenvoudig online

Je kunt bij ons Sale stickers  eenvoudig online bestellen! Maak keuze uit je gewenste aantal, lijmlaag en kleur. Voor elke toepassing hebben wij een goede oplossing. Je hebt al binnen een paar muisklikken een bestelling geplaatst.

Kies voor een permanente of afneembare lijmlaag

We hebben onze Sale stickers in een afneembare en permanente lijmlaag. Wil je de stickers gebruiken voor textiel zoals broeken, t-shirts, truien en jurken. Of zijn je producten gevoelig voor schade? Dan raden wij aan om voor afneembare stickers te kiezen. Voor stickers waarvan je niet wilt dat die er eenvoudig af te halen zijn raden wij permanente stickers aan.

Kleine aantallen

Bij ons kun je ook kleine aantallen bestellen. Hierdoor kun je duurzaam omgaan met reclame materialen. Je kunt verschillende stickers in kleine aantallen bestellen en toch een grote Sale voeren!

Sterke prijs-kwaliteitverhouding

Door onze unieke productiemogelijkheden kunnen wij Sale stickers van een hoge kwaliteit tegen een enorme scherpe prijs aanbieden! De stickers worden op professionele drukmachine bedrukt met sterke opvallende en kleurvaste inkten.

Met Opruiming stickers maak je ruimte vrij voor nieuwe artikelen in de winkel

Het kan natuurlijk ook zijn dat je artikelen in de Opruiming hebt. Dit kun je duidelijk laten zien met onze Opruiming stickers. Ideaal om extra aandacht te geven aan de Opruimingsartikelen! De stickers zijn 30mm. Je kunt ze bestellen in de kleuren rood, oranje, geel of zwart. Wilt u toch een andere kleur? Dat is geen probleem. Neem dan contact met ons op. Ook bij deze Opruiming stickers kun je kiezen uit een permanente of afneembare lijmlaag.

You may also like

Comments are closed.