Stel jouw eigen kunstwerk samen!

Stel jouw eigen kunstwerk samen!

Een modern interieur heeft natuurlijk kunst nodig. En dan bedoelen we geen “schilderijen” van de bouwmarkt, maar unieke muurdecoratie die volledig afgestemd is op jouw interieur en situatie.

Kontoer design biedt uitkomst. Op de website van Kontoerdesign.nl stel je namelijk jouw eigen wanddecoratie helemaal zelf samen. De meeste ontwerpen zijn gemaakt in hun eigen ontwerpstudio en hierdoor uniek in de wereld. Deze designs kun je vervolgens laten drukken op acht premium materialen zoals plexiglas, wandkleed van katoen of velours, canvas muurcirkel, geborsteld aluminium, dibond en canvas met lijst, en dat op tal van formaten in verschillende vormen én met een verscheidenheid aan ophangsystemen. Per ontwerp heb je meer dan 300 opties om het kunstwerk af te stemmen op jouw interieur.

Kontoerdesign biedt kunstwerken aan in verschillende kleuren, stijlen en thema’s; van modern tot klassiek en van bloemen en planten tot indrukwekkende dieren.

Muurdecoratie voor een eerlijke prijs

De collectie van Kontoer design bestaat zoals gezegd uit unieke kunsten uit eigen studio. Maar wist je dat de werken veel voordeliger worden aangeboden dan bij de concurrentie? Je kunt al een “schilderij” bestellen vanaf €39,99. Je koopt dan een canvas met een print naar keuze. Maar je kunt de blikvanger zo groot en uitbundig maken als je zelf wilt, jij bepaalt immers zelf het formaat van jouw kunstwerk.

Uitgelicht, muurcirkel

Muurcirkels zijn ronde kunstwerken en helemaal terug van weggeweest. Anno 2023 mag alles weer rond zijn, denk aan tafels, vloerkleden, kussens en dus ook de muurdecoratie. Een muurcirkel van Kontoer design is gemaakt van geperst aluminium dibond. Een cirkel van dibond is een hoogwaardig product die je overal kunt ophangen. Het grote voordeel van aluminium dibond is dat het zeer kleurvast is, zeer licht in gewicht en dat het volledig weersbestendig is. Hierdoor kun je jouw woonkamer decoreren met een wandcirkel, maar ook de veranda of zelfs de badkamer kun je aankleden met deze ronde kunstwerkjes. Wist je trouwens dat er met muurcirkels prachtige collages gemaakt kunnen worden?

Gratis ophangsysteem

Bij alle kunstwerken kun je een gratis ophangsysteem mee bestellen. Afhankelijk van het gekozen materiaal kun je kiezen uit: afstandhouders RVS, afstandhouders zwart, afstandhouders voor buiten, ophangplaat, tandhanger of roede voor wandkleden. Met deze ophangsystemen van Kontoer design hang je jouw muurdecoratie eenvoudig, maar stevig aan de muur en heb je binnen no-time een compleet andere look in huis.

Kontoer design wordt uitstekend beoordeeld

De klanten van Kontoerdesign.nl beoordelen hun service en decoraties gemiddeld met een 9,7.

You may also like

Comments are closed.