Nederlands gegenereerde teksten door AI

Als je snel een tekst in het Nederlands nodig hebt, bijvoorbeeld voor linkbuilding, korte productbeschrijvingen, introductieteksten of als placeholder, dan kan dat prima rechtstreeks in het Nederlands worden gegenereerd.

AI-schrijvers zullen na verloop van tijd namelijk alleen maar beter worden in andere talen dan het Engels. De teksten die nu worden gegenereerd, zijn al behoorlijk goed. Het kan overigens altijd nóg beter en natuurlijker.

Kies voor de beste kwaliteit Nederlandse teksten met AI copywriting tools

Maar voor de beste kwaliteit Nederlandse teksten met een AI copywriting tool zou mijn advies zijn om een tool als Jasper in het Engels te gebruiken en vervolgens de vertaling via een losse vertaaltool te doen. DeepL is ideaal omdat je kleine wijzigingen kunt aangeven, waarna de tool hele zinnen voor je aanpast.

Terugschakelen naar Engelse instructies en vertaling via DeepL

Je zou kunnen beginnen met Jasper in het Nederlands, om te zien wat hij teruggeeft. Als de gegenereerde Nederlandse teksten van mindere kwaliteit zijn dan de Engelse versie, kun je terugschakelen naar Engelse instructies, de tekst waar nodig aanpassen en deze handmatig via DeepL vertalen.

Bespaar tijd en schrijf met AI in het Nederlands

Het vergt een extra stap, maar je hebt dan zo snel mogelijk een bruikbaar resultaat voor je Nederlandse website dat taalkundig goed in elkaar zit en weinig correctie nodig heeft. Al met al bespaart het enorm veel tijd in vergelijking met het handmatig schrijven van een tekst. Daarom is de combinatie van Jasper en DeepL een grote winst voor het schrijven met AI in het Nederlands!

Meer Nederlandse informatie over het gebruik van AI copywriting tools

Wil je meer Nederlandse informatie over het gebruik van AI copywriting tools? Of je nu geïnteresseerd bent in het gebruik van deze tools voor linkbuilding, productteksten of introductieteksten, artificial intelligence is overal voor in te zetten. Bekijk dit artikel voor meer praktische tips en ontdek hoe AI copywriting jouw schrijfproces kan versnellen!

You may also like

Comments are closed.